ДОМ положи цвеќе на гробот на Гоце Делчев

По повод 111 годишнината од смртта на македонскиот револуционер, Гоце Делчев,  партиска делегација на ДОМ, Тони Ристов- портпарол, Маја Морачанин – претседателка на Форумот на жени на ДОМ и Симона Саределиќ – претседателка на МОДОМ, оддаде почит и  положи свежо цвеќе на неговиот гроб во црквата „Св.Спас“ во Скопје.

Партиската делегација  положи цвеќе и на споменикот на плоштадот „Македонија“.