Водата е живот – видео презентација

Водата е  кристална и јасна течност, таа е потеклото на сите суштества во светот. Овој проект е посветен на сите оние кои не се свесни за проблемите што ги имаме со вода. Време е да се направи промена, време е да се разбудиме, затоа што иднината зависи од нас.

Отворете го видеото на следниот линк http://greengofest.eu/2014/water/1856 и кликнете на срцето кое што се наоѓа под видеото, тој е единствен претставник од Македонија, да му помогнеме ми да влезе во финалето. Доколку сакате споделете го ова со некој пријател.

Режија: Александар Арсовски
Земја: Република Македонија

Ви благодариме