Преспа – Допир со природата

ИЗЛОЖБА 

„ПРЕСПА ДОПИР СО ПРИРОДАТА“

  • Мултимедијален центар „Мала Станица“
  • 06 октомври 2011 (четврток), почеток во 20.00 часот

ДОМ и Скопско туристичко лето Ве покануваат на изложбата „Преспа – Допир со природата“, на која ќе бидат претставени фотографии од група автори, направени во ова прекрасно катче од нашата преубава Македонија.

Изложбата е во склопот на кампањата на ДОМ за промоција на екотуризмот во Македонија и презентација на туристичкиот потенцијал на еден од најколоритните региони – Преспа.