Како до помали сметки за електрична енергија во индустријата и домаќинствата- начини, средства и прописи

Почитувани,

Комисијата за транспорт и врски при ДОМ, Ве поканува на трибина на која ќе дискутираме за поволностите од користењето на сончевата енергија.

Програма:

  • Модератор: Павле Иванов – Претседател на Комисијата за транспорт и врски при ДОМ
  • Поздравен збор: Лилјана Поповска – Претседател на ДОМ
  • Максим Гонев – Методи и начини за намалување на сметките за струја во индустријата и домаќинствата
  • Златко Чулев – Искуства од употребата на сончевите топлински системи во домаќинствата и бенефициите од нив

На трибината се поканети и придонес ќе дадат:

  • Претставници на ЕВН Македонија
  • Производители на опрема
  • Стручни лица и експерти од оваа област

Трибината ќе се одржи на 23.03.2011 (среда) во ресторант салата на Снупи (поранешен Офицерски Дом), во Велес, со почеток во 11.30.