Зелен канал

Пратенички прашања на претседателката на зелената партија ДОМ (видео)

Мaja Moracanin Sobranie 31 januari 2019

Претседателката на зелената партија ДОМ, Маја Морачанин постави пратенички прашања до Премиерот и до Заменик министерот за животна средина за активностите кои Владата ги презема за зголемена употреба на обновливите извори на енергија, за реализацијата на Програмата за намалување на аерозагадувањето и за состојбата во депонијата Дрисла.

Повеќе...

Одбери јазик

mkendefrsqtrsrnl

Пребарување

Контакт

ДЕМОКРАТСКА ОБНОВА НА МАКЕДОНИЈА - ДОМ 

ул. Даме Груев бр.5, зграда 1, влез 2, кат Мезанин
1000 Скопје, Република Македонија

Телефон 02/5112-900

Фах.        02/5112-900

e-mail: dommakedonija@yahoo.com

Претседателка: Маја Морачанин  
e-mail: m.morachanin@yahoo.com
тел: 02/5112-900 02/3224-150 

Социјални медиуми

Анкета