Category Foto galerii

ДОМ на конференција на Зелените во Виена

281366038 423536442532878 2406821585687212523 n

Делегација на зелената партија ДОМ во состав Христина Оџаклиеска, заменичка министер за животна средина и просторно планирање и Анастасија Трајковска, советничка во општина Битола, учествуваа на 15-та Централно европска тркалезна маса на зелени локални советници, во периодот од 19-21 мaj,…

Работен викенд на општинските организации на ДОМ и дебата на тема “Стратегија за комуникација“

280351216 328912709301486 4176854854320234631 n

Работен викенд на општинските организации на ДОМ и дебата на тема “Стратегија за комуникација“,каде се детерминирани горливите проблеми со кои се соошува секоја општина и предлог решенија за истите

Одбрано ново раководство на младинската организација на зелената партија ДОМ, МОДОМ

278225710 2220072598143423 3620835366153048991 n

Новото раководство на младинската организација на зелената партија ДОМ, #МОДОМ, во состав:Александар Пандиловски, претседател Теодора Крстевска, потпретседателка, Елена Михајловска, потпретседателка, Марија Кржовска, секретар, Мартин Каровски, секретар за меѓународна соработка, честитки за изборот, многу успех во реализирањето на визијата за зелена…

Средба на зелената партија ДОМ, со претставници на зелената партија од Данска SF

264348410 4921857731166676 4906314632063621302 n

Во просториите на зелената партија ДОМ, членовите на Извршниот одбор и претседателката Маја Морачанин остварија средба со претставници на зелената партија од Данска. На средбата се разговараше за поддршка и промоција на зелените вредности во двете земји. Претседателката на зелената…