Default image

Marko Markovikj

ДОМ: Здравствените работници да бидат наградени со ваучери за туризам

Медицинска сестра

Веќе втора година здравствените работници се изложени на максимален притисок во борбата со Ковид 19 вирусот, ризикувајќи ги своите животи и спасувајќи многу други со својата пожртвуваност и професионалност. Со подобрување на состојбата со пандемијата во нашата земја за прв…

ЦО на ДОМ: Продолжуваме со подготовките за локалните избори

Znameto na DOM

Денес Централниот одбор на ДОМ одржа седница со физичко присуство, со почитување на сите протоколи за заштита од Ковид 19. Во духот на демократијата и транспарентноста Централниот одбор ја разгледа нелигитимната иницијатива за одржување вонреден конгрес на ДОМ. Мнозинството членови…

ДОМ: Честит Рамазан Бајрам

Znameto na DOM

Зелената партија ДОМ на сите граѓани од исламска вероисповед им го честита верскиот празник Рамазан Бајрам, со искрени желби за добро здравје, среќа и благосостојба. Во овие тешки времиња на корона пандемија, грижата за здравјето и благосостојбата, преку почитување на…

ДОМ: ЧЕСТИТ ВЕЛИГДЕН

181237200 498983034620038 7775123251634048181 n

Зелената партија ДОМ на сите верници од христијанска вероисповед им го честита големиот верски празник Велигден, ден на Христовото воскреснување, кое секогаш ни дава надеж и верба во надминувањето на страдањата, верба во победата на животот врз смртта и верба…