Зелената партија ДОМ, во месец август, активностите ќе ги релизира онлајн, наместо со физичко присуство во канцеларијата

Почитувани,

ве информираме дека централната канцеларија на зелената партија ДОМ, во месец август, активностите ќе ги релизира онлајн, наместо со физичко присуство во канцеларијата.
На овој начин функциониравме и во екот на Ковид-19 пандемијата, за да придонесеме за заштита на здравјето луѓето.
Сега, целта е со намалување на потрошувачката на електрична енергија за осветлување и климатизирање на канцеларијата, да дадеме наш скромен придонес во справувањето со енергетската криза.
Уште на почетокот на енергетската криза, централната канцеларија ја исклучи светлосната реклама.
Ќе продолжиме и во следниот период, во кој по сите проценки, не’ очекува интензивирање на енергетската криза, да даваме личен придонес за рационалното користење на електрична енергија.

Со почит,
Централна канцеларија на ДОМ