Работен викенд на општинските организации на ДОМ и дебата на тема “Стратегија за комуникација“

Работен викенд на општинските организации на ДОМ и дебата на тема “Стратегија за комуникација“,каде се детерминирани горливите проблеми со кои се соошува секоја општина и предлог решенија за истите