Одбрано ново раководство на младинската организација на зелената партија ДОМ, МОДОМ

Новото раководство на младинската организација на зелената партија ДОМ, #МОДОМ, во состав:Александар Пандиловски, претседател Теодора Крстевска, потпретседателка, Елена Михајловска, потпретседателка, Марија Кржовска, секретар, Мартин Каровски, секретар за меѓународна соработка, честитки за изборот, многу успех во реализирањето на визијата за зелена Македонија🌻