Соопштение од вебинарот за студенти

Денес се одржа вебинарот за студенти, на тема Собранието како основна институција на парламентарното право, во организација на Парламентарен институт на Собранието на Република Северна Македонија ✅Маја Морачанин со огромно задоволство беше дел од конструктивната аргументирана дебата со студентите од неколку правни факултети во нашата држава✅

275603555 5033476016699797 8553324972078668302 n
275661658 5033476323366433 6249540271179956718 n