Маја Морачанин лидерка на зелената партија ДОМ гостинка во 24 анализа

Честитки до синдикатот, работодавачите и владата за постигнатиот договор за зголемување на минималната плата на 18.000 денари, ДОМ останува доследен и посветен на имплементирање на принципот за социјална правда, како една од базичните зелени вредности, без дневно-политичка калкулација и популизам