Маја Морачанин – 60та седница, реплики

-Лага се обвинувањата на Александар Николовски дека ДОМ го подржува изборот на новата влада затоа што е уценет или влезен во криминал.

-Ако навистина ВМРО-ДПМНЕ се грижи за заштита на животната средина, немаше како мнозинство во Град Скопје, да усвои три пати помал буџет за животната средина, во споредба со минатата година.