dom.org.mk 100% достапна за лица со попреченост

Нашата веб страница https://dom.org.mk/ е 100% достапна за лица со попреченост.

🏆Честитки до тимот кој вредно работеше за реализација на овој проект.

🤝Благодарност до НВО Инклузива-Inkluziva и Westminster Foundation for Democracy за поддршката и успешната соработка

272254903 296494445853272 941573323202359726 n