ДВИЖЕЊЕТО ,,ОДЛУЧНО ЗА ПРОМЕНИ” ГО ОБЕДИНИ И ЦЕНТАР

Граѓанското движење ,,Одлучно за промени”, предводено од Зелената партија ДОМ и од ЛДП, вечерва во скопската општина Центар го одржа завршниот собир пред првиот круг на локалните избори. Пред многубројните Центарци, собрани во главниот парк во Капиштец, свои говори имаа: кандидатот за градоначалник на општина Центар, д-р Антони Новотни, носителите на советничките листи на општина Центар и на град Скопје, Евдокија Тасеска и проф. д-р Никола Пановски, како и претседателите на ДОМ и ЛДП, д-р Маја Морачанин и Горан Милевски. Нивна заедничка порака беше да се ослободиме од црно-белиот политички свет и граѓаните да гласаат за третата опција ,,Одлучно за промени”, која нуди чесни и нови идеи и визии за развој на општините во Македонија и во недела на 17 октомври на гласачките листови да го закружат редниот број 2.

centar 6
centar 1 1
centar 2 1
centar 3 1
centar 4 1
centar 5 1
centar 6 1