Промоција на граѓанското Движење ОДЛУЧНО ЗА ПРОМЕНИ

Граѓанското движење ,,Одлучно за промени”, предводено од Зелената партија ДОМ и ЛДП, официјално ја започна изборната кампања за претстојните локални избори претставувајќи ги своите кандидати за градоначалници, носители на советничките листи и советници

241208870 4689481681070950 6810570414996323618 n
240284016 4689481814404270 3550258428924024021 n
240603431 4689482021070916 3832517635827837612 n
241417911 4689482127737572 3272969439408366000 n
241261731 4689482227737562 9135224786773203783 n