Arben Beni Shaqiri, кандидат за градоначалник и Никола Пановски, носител на советничката листа за Град Скопје, од Движењето ОДЛУЧНО ЗА ПРОМЕНИ!

b 1

Бени Шаќири е персонификација на СКОПЈЕ! Тој не’ обединува сите во заедничката цел: Скопје да го претвориме во модерна зелена метропола! Со проф. д-р Никола Пановски во Советот на Скопје ќе имаме вистински чувар на интересот на граѓаните, здрав и квалитетен живот!

Арбен Бени Шаќири (Arben Beni Shaqiri) како кандидат за градоначалник на Скопје ги повика граѓаните да се приклучат на Движењето ОДЛУЧНО ЗА ПРОМЕНИ