Решение за жешката еколошка точка во Скопје

Томас Вајц , ко-претседател на Европските зелени и европратеник и Маја Морачанин, претседателка на зелената партија ДОМ и пратеничка: Да се обезбедат финансиски средства од ИПА 3 фондовите на ЕУ за комплетно решавање на старото индустриско