Претседателката на ДОМ, Морачанин ќе поднесе амандмани за предлог Законот за управување со отпад

Претседателката на ДОМ, Морачанин ќе поднесе амандмани за предлог Законот за управување со отпад, за да остане во сила забраната на увоз на отпад кој се користи како енергенс.