Лидерката на ДОМ Маја Морачанин гостинка во Студио 10 на 24 телевизија

Очекувам поддршка од сите партии за измена на Изборниот Законик, на една изборна единица без праг, отворени листи на локалните избори и подеднаков број жени и мажи на листите, за советници и пратеници.