ДОМ во Куманово: Честит Св. Кирил и Методиј

kumanovo

Зелената партија ДОМ по повод 24 Мај, Денот на сесловенските просветители Св. Кирил и Методиј засади садници во дворот на Домот на културата Трајко Прокопиев во Куманово. Во рамки на активноста на граѓаните им подаривме книги од македонски автори.