Чествување на 23 Октовмри – Ден на македонската револуционерна борба

Делегација на ДОМ предводена од претседателката Маја Морачанин, Љупчо Јаневски, генерален секретар и Нада Пешева, член на Извршниот одбор на ДОМ, по повод празникот 23 Октомври-Ден на македонската револуционерна борба, положи свежо цвеќе пред споменикот на Гоце Делчев во Градскиот парк во Скопје.