Пратенички прашања на претседателката на зелената партија ДОМ (видео)

Претседателката на зелената партија ДОМ, Маја Морачанин постави пратенички прашања до Премиерот и до Заменик министерот за животна средина за активностите кои Владата ги презема за зголемена употреба на обновливите извори на енергија, за реализацијата на Програмата за намалување на аерозагадувањето и за состојбата во депонијата Дрисла.