Положување цвеќе по повод празникот Св. Климент Охридски

По повод државниот празник Св. Климент Охридски, делегација на ДОМ во состав: Ивана Здравевска – советничка во Општина Аеродром, Нада Пешева – претседателка на Kомисијата за култура  и Емил Крстески – претседател на Kомисијата за надворешни работи од ДОМ, положија цвеќе на споменикот на Св. Климент Охридски во Скопје.