ДОМ: Честит Курбан Бајрам, празник на хуманоста и солидарноста!

ДОМ им го честита празникот Курбан Бајрам на сите верници од муслиманска вероисповест во Република Македонија и во светот, со желби за радост и спокој!

Посакуваме среќа и благодет во домот за најблиските, а пружена рака и пријателство за сите околу нас!

Ова е празник на хуманоста и солидарноста, кога споделува секој што има, со оној што нема. Нека е честит Курбан Бајрам!