БОЖИKНА ЧЕСТИТКА ОД ДОМ

ДОМ им ги честита Бадник и Божик на сите граѓани на  Република Македонија од православна вероисповед, со желби за добро здравје, среќа и бериќет.

Да ги прославиме овие празници со  радост и љубов во душата во кругот на најблиските!