ДОМ: Честитка за Курбан Бајрам

ДОМ им го честита верскиот празник Курбан Бајрам на сите граѓани со муслиманска вероисповест во Република Македонија, со желби за здравје, лична среќа и благодет. Денешниов ден и сите по него нека бидат исполнети со спокој, радост и сочуство кон оние што се во невоља. Солидарноста и помошта кон ближниот ги одликува луѓето и денес треба да се потсети на хуманите принципи и да се сподели она што се има.