ДОМ го честита празникот: Мир и спокој за Велигден!

ДОМ им го честита Велигден на сите православни христијани во Република Македонија, со желба за мир и спокој во душата! Посакуваме празничните денови да ги поминат во кругот на најблиските, во хармонија и благост!

Христос воскресе!