ДОМ: Среќен Бадник и Божиќ!

ДОМ им посакува среќни и благодетни божиќни празнии на сите граѓани на Република Македонија.

Посакуваме овој Божиќ да Ви донесе добро здравје, среќа и хармонија во животот и изразуваме надеж за поуспешна и постабилна година за Република Македонија. ДОМ од своја страна и оваа 2016 година ќе продолжи посветено да работи во интерес на доброто и благосостојбата на земјата и на сите нејзини граѓани.

Честити Бадник и Божиќ!

За многу години!

Христос се роди!