Дом: Покана за прослава на 22.11.2015

Драги пријатели,

Имаме голема причина да славиме – станавме член на големото семејство на Европските Зелени Партии! ДОМ влезе во Европа!

По тој повод би сакале со Вас да ја споделиме нашата радост во недела, 22.11.2015, во 19 часот во салонот на КИЦ.

Срдечно Ваш,

ДОМ