Дом на одбележувањето на „13ти Ноември“ 2015

По повод 13 ноември, денот на ослободување на градот Скопје, делегација на ДОМ положи свежо цвеќе пред споменикот на ослободителите на Скопје на Партизанските гробишта во Бутел, Алеата на заслужните граѓани на гробот на генерал Михајло Апостолски во Бутел и пред споменикот на ослободителите на Скопје пред Владата на Република Македонија.