ДОМ:11 Октомври нѐ потсетува дека вреди борбата за Македонија!

ДОМ им го честита 11 Октомври на сите македонски граѓани! Овој ден нѐ потсетува колку генерации наши предци се бореле за да имаме своја држава и во неа да се чуствуваме свои на своето. Да е честит празникот, да бидеме достојни на нашите предци и да не заборавиме дека вреди борбата за социјална правда и слобода на Македонија!