Честитка од ДОМ за Курбан Бајрам

Честитка од ДОМ за Курбан БајрамОМ на сите граѓани на Р.Македонија со исламска вероисповед им го честита празникот со желба Курбан Бајрам да го поминат во мир, среќа, благосостојба заедно со своите семејства и своите најблиски. Нека Курбан Бајрам ни биде поттик за меѓусебно почитување, разбирање и толеранција кон различноста, нека слогата и почитта ни го исполнат срцето и разумот.

Сектор за односи со јавност на ДОМ