ДОМ: Честит 8ми Септември и да одиме напред

ДОМ им го честита 8 Септември, Денот на независноста, на сите граѓани на Република Македонија, со желби да си го чуваме духот и да одиме напред кон просперитетна држава, со силни граѓани, правда и демократија!

Секое време си има своја борба, а сегашноста треба да создаде одржливост за иднината.  Да бидеме достојни на своите визионерски претходници!