ДОМ им го честита Рамазан Бајрам на граѓаните со Исламска вероисповед

ДОМ им го честита најголемиот исламски празник, Рамазан Бајрам, на сите граѓани со исламска вероисповед, со желби за многу здравје, среќа, љубов и спокој.


Празничните денови нека не потсетат сите нас на пораките за добрина и солидарност помеѓу  луѓето. Нека ни бидат поттик за понатамошно градење на меѓусебното разбирање и толеранција, па врз основа на овие принципи да  продолжиме со изградбата на демократско општество и напредок на нашата држава.