Новогодишна Честитка од ДОМ2014

ДОМ повикува сите да си пружиме раце, да се доближиме едни до други, па сите газиме исто тло и дишеме ист воздух! 
Да се почитуваме повеќе, да го почитуваме умот и знаењето! 
Среќна Нова Година 2015 година за сите граѓани на Македонија, добро здравје, среќа и бериќет!