ДОМ им го честита празникот Рамазан Бајрам на сите жители од муслиманска вероисповед

ДОМ на сите жители на Р.Македонија кои се припадници на муслиманската вера им го честита празникот Рамазан Бајрам со желби за многу здравје, љубов , среќа, заемна почит, успех и благодет. Нека денес и во текот на цела година топлина ви го обземе срцето, нека радоста ви ја избрише тагата, нека разумот надвладее, нека слогата и почитта ни го исполнат срцето и разумот.

Bajram Serif mubarek olsun! Me fat me bajrami! Srecan Bajram! Среќен Бајрам.