Делегација на ДОМ по повод 142 години од раѓањето на Гоце Делчев

Денеска, по повод 142 години од раѓањето на големиот македонски револуционер Гоце Делчев, цвеќе положи делегација од ДОМ во состав: Маја Морачанин, Насер Хот, Бети Дејанова и Кристијан Џамбазовски.