Заменик градоначалникот на Париз со поддршка за ДОМ

Како заменик градоначалник на Париз и член на Зелената партија во Франција, сакам да Ви ја испратам мојата поддршка за локалните избори кои ќе се одржат на 24-ти март.

Овој ден е многу важен за да се иницира еден одржлив развој во општините.

Ги повикувам граѓаните на Република Македонија да ја одберат зелената опција во недела.

Срдечен поздрав,
Кристоф Најдовски