Комората за мал бизнис со став на зелената економска програма на ДОМ

Комисијата за економија на ДОМ и Комора на мал бизнис ќе оддржат заедничка прес конференција, на која ќе ги изнесат заедничките видувања за Зелената економска програма на ДОМ.

На прес конференцијата ќе зборуваат, претседателот на Комора на мал бизнис г-н Слободан Софески; претседатката на ДОМ г-ѓа Лилјана Поповска и потпретседателот на ДОМ и претседател на комисијата за економија на ДОМ г-н Јордан Трајков.

Прес конференцијата ќе се одржи утре 09.04.2011 (сабота) со почеток во 11.30 часот во централната канцеларија на ДОМ.