Програма на ДОМ 2020-2024

Кликни овде за да ја превземеш програмата


Програма за Четврти конгрес на ДОМ

Кликни овде за да ја превземеш програмата


Зелена програма на ДОМ 2016 - 2020 год. (дополнета во консултација со граѓаните)

Кликни овде за да ја превземеш програмата

Green program of DOM 2016-2020 (amended in consultation with the citizens)

Click here to download the program


Програма за зелени општини на ДОМ за локалните избори: 2013 - 2017 год.

Кликни овде за да ја превземеш програмата


Зелена Програма на ДОМ: 2010-2014 год.

Кликни овде за да ја превземеш програмата

 

Одбери јазик

mkendefrsqtrsrnl

Пребарување

Контакт

ДЕМОКРАТСКА ОБНОВА НА МАКЕДОНИЈА - ДОМ 

ул. Даме Груев бр.5, зграда 1, влез 2, кат Мезанин
1000 Скопје, Република Македонија

Телефон 02/5112-900

Фах.        02/5112-900

e-mail: dommakedonija@yahoo.com

Претседателка: Маја Морачанин  
e-mail: m.morachanin@yahoo.com
тел: 02/5112-900 02/3224-150

Службено лице за посредување со информации од јавен карактер:
Билјана Крстевска
тел. 071 344 544
e-mail: biljana.krstevska80@gmail.com

Социјални медиуми

Анкета