Maja M gostuvanje vo Otvoreno vo Gradski park

 

Потребни се повеќе финансиски средства за намалување на аерозагадувањето

 

 

Потребни се вонредни контроли на индустриските субјекти

 

 

Од аерозагадувањето повеќе страдаат посиромашните граѓани

 

 

Аерозагадувањето е причина за загуба на преку 1300 животи и 300 милиони евра годишно

 

 

Зелената економија овозможува и економски развој и заштита на животната средина

 

 

Потребни се зелени пешачки зелени зони по тримерот на Виена

 

 

Одбери јазик

mkendefrsqtrsrnl

Пребарување

Контакт

ДЕМОКРАТСКА ОБНОВА НА МАКЕДОНИЈА - ДОМ 

ул. Даме Груев бр.5, зграда 1, влез 2, кат Мезанин
1000 Скопје, Република Македонија

Телефон 02/5112-900

Фах.        02/5112-900

e-mail: dommakedonija@yahoo.com

Претседателка: Маја Морачанин  
e-mail: m.morachanin@yahoo.com
тел: 02/5112-900 02/3224-150 

Социјални медиуми

Анкета