Соопштенија

Отворен централниот изборен штаб на ДОМ

   

 

 

 

 

 

Еден ден пред официјалниот старт на кампањата за парламентарните избори 2008 на плоштадот "Македонија", во поранешниот објект Метропол беше отворен Централниот изборен штаб и Прес центарот на Демократската обнова на Македонија - ДОМ. 

Повеќе...

Кандидати за избор на пратеници

                               Лилјана Попоска

 

 

 

 

 

 

- Претседател е на политичката партија ДОМ - Демократска обнова на Македонија, центристичка партија со силни заложби за еднакви можности на сите граѓани, заштита на животната средина и културниот диверзитет, како и за развој на туризмот. 

Повеќе...

Членови на централниот изборен штаб

DOM zname

Шеф на штаб: 
     проф. д-р Соња Лепиткова
Заменик шеф на штаб: 
     Огнен Апостолски
Заменик шеф на штаб: 
     Китан Павловски
Сектор аналитика: 
доц. д-р Благица Сековска
Сектор маркетинг и ПР: 
     м-р Стево Темелковски
Портпарол на ДОМ: 
     Тони Ристов
Сектор за правни работи:
     Китан Павловски
Сектор организација: 
     Сашо Богданоски
Сектор финансии: 
     Зоран Милевски
Сектор логистика: 
     Насер Хот
Сектор за волонтери: 
     Владо Србиновски

ДОМ со тројца кандидати за пратеници за изборите 2008

DOM zname

- Во широката коалиција ,,За подобра Македонија’’ во која влегоа 20 партии, се наоѓа и Демократската обнова на Македонија која според искажувањето на предводникот на оваа коалиција ВМРО-ДПМНЕ внесува нова свежина и дух.

Повеќе...

Одбери јазик

mkendefrsqtrsrnl

Пребарување

Контакт

ДЕМОКРАТСКА ОБНОВА НА МАКЕДОНИЈА - ДОМ 

ул. Даме Груев бр.5, зграда 1, влез 2, кат Мезанин
1000 Скопје, Република Македонија

Телефон 02/5112-900

Фах.        02/5112-900

e-mail: dommakedonija@yahoo.com

Претседателка: Маја Морачанин  
e-mail: m.morachanin@yahoo.com
тел: 02/5112-900 02/3224-150 

Социјални медиуми

Анкета