Кампањи

Кампања „Македонија без отпад 2012“-иницијатива на пратеничката Поповска

lile2Годинава Македонија се вклучува во светската акција за чистење на отпадот Let’s do it! World 2012. Кампањата во Македонија е наречена „Македонија без отпад 2012“, и е  иницијатива на пратеничката Лилјана Поповска и асоцијацијата Ајде Македонија.

Повеќе...

Одбери јазик

mkendefrsqtrsrnl