Pokana Posilen glas

Младинската организација на Демократска обнова на Македонија (МОДОМ) на 14.12.2013 (сабота) во галерија „КОРА“, со почеток од 12:30 часот организира трибина на тема „Посилен глас за политичките подмладоци!“.

Со оваа трибина, МОДОМ ја започнува својата кампања која ќе опфати повеќе активности со крајна цел посилни политички подмладоци.

Гости на трибината се членовите на извршниот одбор на Мрежата за развој и соработка на Источна Европа (ЦДНЕЕ), мрежа на организации на младите Зелени.

На трибината покрај гостите од Финска, Грузија, Ерменија, Украина и Србија поканети се преставници на подмладоците на политичките партии, Институтот за економски стратегии и меѓународни односи Охрид, Националниот младински совет (НМС), НВО-и.

Со почит,

МОДОМ

Одбери јазик

mkendefrsqtrsrnl

Пребарување

Контакт

ДЕМОКРАТСКА ОБНОВА НА МАКЕДОНИЈА - ДОМ 

ул. Даме Груев бр.5, зграда 1, влез 2, кат Мезанин
1000 Скопје, Република Македонија

Телефон 02/5112-900

Фах.        02/5112-900

e-mail: dommakedonija@yahoo.com

Претседателка: Маја Морачанин  
e-mail: m.morachanin@yahoo.com
тел: 02/5112-900 02/3224-150 

Социјални медиуми

Анкета