Bojan Petrovski I Maja Siljanovska Brisel 02 02 2019

Бојан Петровски и Маја Силјаноска, од младинската организација на ДОМ-МОДОМ, учествуваат на стратешко планирање на Федерацијата на млади европски зелени (FYEG), во Брисел.

На собирот, младите европските зелени се подготвуваат за кампања за претстојните европарламентарни избори.

Петровски се обрати пред присутните и нагласи дека ја очекува поддршката од земјите членки на Европската Унија за членство на Македонија во Европската Унија.