Bojan Petrovski I Maja Siljanovska Brisel 02 02 2019

Бојан Петровски и Маја Силјаноска, од младинската организација на ДОМ-МОДОМ, учествуваат на стратешко планирање на Федерацијата на млади европски зелени (FYEG), во Брисел.

На собирот, младите европските зелени се подготвуваат за кампања за претстојните европарламентарни избори.

Петровски се обрати пред присутните и нагласи дека ја очекува поддршката од земјите членки на Европската Унија за членство на Македонија во Европската Унија.

Одбери јазик

mkendefrsqtrsrnl

Пребарување

Контакт

ДЕМОКРАТСКА ОБНОВА НА МАКЕДОНИЈА - ДОМ 

ул. Даме Груев бр.5, зграда 1, влез 2, кат Мезанин
1000 Скопје, Република Македонија

Телефон 02/5112-900

Фах.        02/5112-900

e-mail: dommakedonija@yahoo.com

Претседателка: Маја Морачанин  
e-mail: m.morachanin@yahoo.com
тел: 02/5112-900 02/3224-150 

Социјални медиуми

Анкета