DOM zname

Денес во 12:00 часот во населбата Циглана на местото на изгорените куќи претставничките од Форумот на жени на ДОМ заедно  со претседателката  Лилјана Поповска  ги посетија семејствата чии куќи изгореа во пожар до темел,предавајки ја  собраната хуманитарна помош.

 Хуманитарна помош  во храна,облека и парични сретства  собрана во оваа хуманиртарна акција ја прими организациониот  одбор на семејствата кои ги изгубија своите домови во огнената стихија.

 Претседателката  на ДОМ  Лилјана Поповска упати апел до сите граѓани  да ја  покажат  својата хуманоста и овозможувајки им на овие семејства барем за малку да ја подобриме нивната состојба во празниците кои следуваат.

Одбери јазик

mkendefrsqtrsrnl

Пребарување

Контакт

ДЕМОКРАТСКА ОБНОВА НА МАКЕДОНИЈА - ДОМ 

ул. Даме Груев бр.5, зграда 1, влез 2, кат Мезанин
1000 Скопје, Република Македонија

Телефон 02/5112-900

Фах.        02/5112-900

e-mail: dommakedonija@yahoo.com

Претседателка: Маја Морачанин  
e-mail: m.morachanin@yahoo.com
тел: 02/5112-900 02/3224-150 

Социјални медиуми

Анкета