Во чест на одржување на четвртото изборно собрание на Форумот на жени на ДОМ, членките и раководството на Форумот на жени со претседателката Силвана Кржовска, претседателката на ДОМ Маја Морачанин и пратеничката Лилјана Поповска засадија дрво во зелениот простор зад Домот на културата во Автокоманда.

 forum na zeni drvce

Одбери јазик

mkendefrsqtrsrnl

Пребарување

Контакт

ДЕМОКРАТСКА ОБНОВА НА МАКЕДОНИЈА - ДОМ 

ул. Даме Груев бр.5, зграда 1, влез 2, кат Мезанин
1000 Скопје, Република Македонија

Телефон 02/5112-900

Фах.        02/5112-900

e-mail: dommakedonija@yahoo.com

Претседателка: Маја Морачанин  
e-mail: m.morachanin@yahoo.com
тел: 02/5112-900 02/3224-150 

Социјални медиуми

Анкета