Анастасија Трајковска, советничка од зелената партија ДОМ во Битола:”Реализацијата на проектите е долготраен процес. Мене најмногу ми пречи реториката: која политичка гарнитура започнала, која завршила некој проект. Затоа што, на крајот, важен е резултатот!”
Анастасија Трајковска, советничка од зелената партија ДОМ во Битола:”Реализацијата на проектите е долготраен процес. Мене најмногу ми пречи реториката: која политичка гарнитура започнала, која завршила некој проект. Затоа што, на крајот, важен е резултатот!”
106472237 3081242691945589 3759809510661993125 n

Нашата сегашност и нашата иднина ја гледам во хармонија со природата и нашата животна средина. Верувам во силата на поединецот, убавината на различностите и моќта на зедницата.

Секој еден од нас, без разлика од каде доаѓа, боја и вера, богат или сиромав, е важен и во себе ја носи промената за оваа наша земја да биде ДОМ за сите нас и нашите поколенија.

Маја Морачанин
Претседателка на ДОМ

european greens flag